SharpSpring update: automation tasks worden automatisch omgezet naar de visuele workflow builder

SharpSpring update: automation tasks worden automatisch omgezet naar de visuele workflow builder

De afgelopen periode heeft SharpSpring alle automation tasks omgezet naar workflows in de Visual Workflow Builder. Dit betekent dat alle triggers en taken die aangemaakt waren onder ‘Tasks’ automatisch geconverteerd zijn naar visuele workflows. In dit blog vertellen wij alles over de omzet van automation tasks naar de visuele workflows.

Waarom deze update?

De automation taken die onder ‘Tasks’ zijn aangemaakt, zijn door SharpSpring geconverteerd naar visuele workflows in de Visual Workflow Builder. Het omzetten van de automation taken naar de visuele workflows betekent dat elke automatische taak en trigger die is gemaakt in de oude editor, nu getoond wordt in de visuele vorm.

Voorbeeld automation tasks

Voorbeeld ingestelde automation tasks

Visuele workflow

Voorbeeld visuele workflow

Deze visuele workflow functies zorgen voor een visueel overzicht van je gemaakte workflows. Je kunt de automations die je hebt ingesteld van start tot finish visueel bekijken.

De automation tasks converteren naar visuele workflows

De visuele workflow builder in SharpSpring is al een langere tijd actief. Je hebt de keus gehad om je workflows in de oude workflow builder onder ‘Tasks’ te bouwen of om dit in de visuele workflow builder te doen. Nadat alle automation tasks zijn omgezet naar de visuele workflows zal het alleen nog mogelijk zijn om je workflows in de Visual Workflow builder te maken.

SharpSpring is 3 december 2018 begonnen met het automatisch omzetten van je automation tasks naar de visuele workflows. Er is dus een grote kans dat SharpSpring jouw automation tasks al heeft omgezet naar de visuele workflows. Je kunt dit controleren door in de toolbar op Automation te klikken. Onder Visual Workflows kun je controleren of al je automation tasks zijn omgezet! 

Heb je vragen over de geautomatiseerde taken die omgezet zijn naar de visuele workflows? Neem contact op met onze specialisten!

CONTACT