SharpSpring nieuwe releases | optimaliseer jouw sales!

SharpSpring nieuwe releases | optimaliseer jouw sales!

SharpSpring heeft het afgelopen half jaar niet stilgezeten. De software wordt continu geoptimaliseerd. Er zijn nieuwe interessante features bijgekomen die veel voordelen bieden. Vooral de Sales Optimizer springt er tussenuit. Wij hebben een overzicht gemaakt van de nieuwste marketing automation features die ook handig voor jou kunnen zijn! Maak je nog geen gebruik van marketing automation? Maar overweeg je het wel? Wellicht helpen deze features je bij je keuze ;)!

Sales Optimizer

Now available

 

Een sneller salesproces, optimaal getimed contact en meer efficiëntie in een dag? Met Sales Optimizer van SharpSpring kunnen sales teams hun kansen, taken en acties automatiseren op basis van de fasen van de opportunity pipeline. 

De Sales Optimizer in workflows biedt de mogelijkheid om leads te bereiken op het juiste moment met realtime meldingen voor lead activiteiten. Bespaar tijd en sluit meer deals! 

 

Het rapport Sales Optimizer-taken geeft inzicht in welke geautomatiseerde taken binnen een bepaalde periode worden voltooid en hoe. Je kunt ook zien welke taken opnieuw worden ingepland. Dit rapport kan informatie weergeven over individuele gebruikers of hele verkoopteams. 

Je kunt de kwaliteit van de sales communicatie binnen de organisatie waarborgen door automatisch taken toe te wijzen met voorgestelde content. Op deze manier kun je een uniforme strategie hanteren. Maximaliseer de omzet door menselijke fouten te minimaliseren.

 

 

Wil je de features in actie zien?

Bekijk de video:

 

Meetings

Now available


Eindeloos heen en weer mailen om tot een afspraak te komen met prospects en klanten is met de volledig geïntegreerde planningstool Meetings verleden tijd. De tool weet precies welke tijd voor jou het beste uitkomt. 

Jij kunt bepalen wanneer en hoe prospects en klanten een tijd/afspraak in jouw agenda kunnen boeken. De afspraken kun je delen via e-mails of plaatsen op een gekozen bestemmingspagina. 

Voordelen van Meetings:

– Probleemloos afspraken inplannen;

– Vind altijd de perfecte tijd om af te spreken;

– Integreer de tool Meetings met e-mails, lead scoring en meer;

– Verminder no-shows en stimuleer conversies.

Meetings is een erg waardevolle tool voor jou en klanten.

Maak je gebruik van SharpSpring, dan kun je direct starten met afspraken inplannen.
Ga naar verkoop → vergaderingen. 

 

 

 

Sales dialer

Coming Soon

 

Met Sales Dialer kun je rechtstreeks bellen vanuit SharpSpring. Bel een lead vanuit een lead record, opportunity of task manager. Dit bespaart het sales team veel tijd.

Sales dialer

Tevens worden de gesprekken automatisch opgenomen en wordt er een transcript aangemaakt. Middels trefwoorden kun je gesprekken eenvoudig terugvinden in oproeplogboeken. 

De analytics geven vervolgens inzicht in hoeveel telefoontjes een sales medewerker heeft gehad, hoeveel gesprekken er opgenomen zijn, hoe lang de gesprekken waren en wat de kwaliteit van het gesprek was. 

Met inzicht in de prestaties van het sales team in gedetailleerde activiteitenrapporten kun je de kwaliteit van elk sales contactmoment monitoren. Zo kun je ervoor zorgen dat elke verkoper de best practices volgt voor een optimale conversie.

Voorbeeld van de analytics:

Sales dialer analytics

Geluidsopnames, transcripties en Analytics. De Sales Dialer zorgt ervoor dat elk gesprek telt. 

 

Wil jij net als wij gebruikmaken van deze features?

Neem contact met ons op!