De nieuwe marketing automation features van SharpSpring – september 2018

De nieuwe marketing automation features van SharpSpring – september 2018

Marketing automation is constant in ontwikkeling. Zo ook de marketing automation software SharpSpring. Na de vorige update met nieuwe features kwam er al snel een nieuwe update. De software wordt continu geoptimaliseerd. De afgelopen tijd zijn er weer nieuwe interessante features bijgekomen en staan er nog een aantal features op de planning. Wij hebben een overzicht gemaakt van de nieuwste marketing automation features die ook handig voor jou kunnen zijn! Wanneer je nog geen gebruikt maakt van marketing automation kan het toch interessant zijn om te kijken of deze features iets voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Geavanceerd zoeken

Vanaf nu is het mogelijk om snel leads te sorteren op de kenmerken die jij het belangrijkst vindt door middel van geavanceerde zoekopdrachten. Het doel van de geavanceerde zoekopdrachten is om je te helpen een duidelijker beeld te krijgen van de lead statussen.

Je kunt een geavanceerde zoekopdracht aanmaken om leads te identificeren op basis van specifieke profielkenmerken. Wanneer er nieuwe leads binnenkomen worden ze automatisch binnen een zoekopdracht geplaatst op basis van hun kenmerken.

SharpSpring features

Deze feature is erg interessant om als marketeer of salesmedewerker in een oogopslag te kunnen zien welke leads bepaalde profielkenmerken hebben.

Hulp nodig bij het instellen van geavanceerde zoekopdrachten?

NEEM CONTACT OP


SSL landingspagina’s

In SharpSpring is het nu mogelijk om landingspagina’s voor SEO te optimaliseren met een SSL-certificaat. Door de SSL-certificaat worden pagina’s gemarkeerd als “veilig”. Het publiceren van pagina’s met een HTTPS-verbinding wordt steeds belangrijker in de online wereld.

SSL certificaat features SharpSpring

HTTPS is de beveiligde variant van HTTP. De HTTPS-verbinding laat dus zien dat de pagina versleuteld, betrouwbaar en veilig is. Door eenvoudige landingspagina’s te maken en te voorzien van een HTTPS-verbinding kun je jouw conversies verhogen en Google-ranking verbeteren.

Lees hier meer over het belang van SSL >>

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van SSL landingspagina’s?

NEEM CONTACT OP


Nieuwe navigatiebalk

De nieuwe navigatiebalk in SharpSpring maakt het eenvoudiger schakelen tussen de marketing- en sales weergaven in het hoofdmenu. Met de navigatiebalk kun je zeer georganiseerd werken doordat de menu’s per afdeling ingedeeld zijn.

Marketing bar features SharpSpring

Sales bar SharpSpring features

 


Binnenkort beschikbaar

De volgende features worden nog ontwikkeld en zullen binnenkort beschikbaar zijn in SharpSpring:

– Appointment Scheduler

Met deze feature wordt het maken van afspraken wel heel erg makkelijk! Met gepersonaliseerde boeking links voor jouw team, kunnen contactpersonen binnenkort eenvoudig tijd inplannen voor bijvoorbeeld een demo. Dit zorgt ervoor dat de drempel lager ligt om contact op te nemen. Hierdoor zullen de conversies toenemen.

scheduler

– Nieuwe sales triggers en filters

Door de nieuwe triggers en filters kun jij je workflows uitbreiden om zo een nog beter resultaat te behalen. Stroomlijn je sales processen en sluit meer deals door de nieuwe triggers en filters.

Nieuwe sales triggers en filters

– Exclusion Lists

Bespaar tijd en verhoog de productiviteit door lijsten uit te sluiten voor bepaalde e-mailcampagnes. Beheer eenvoudig wie bepaalde soorten e-mails niet wilt of mag ontvangen door ze toe te voegen aan exclusion lists. Dankzij exclusion lists kun je eenvoudig personen uitsluiten uit een maillijst.

Exclusion lists nieuwe feature SharpSpring

– Verbeteringen Smart Mail:

Smart Mail is een e-mail tool waarmee je rechtstreeks mails naar een lead kunt sturen in SharpSpring. Deze tool maakt het makkelijker om krachtigere en gepersonaliseerde e-mails te verzenden. SharpSpring is bezig om deze tool te verbeteren. De komende update maakt het mogelijk om een mail naar meerdere ontvangers tegelijk te sturen. Ook zullen er e-mailhandtekeningen gemaakt kunnen worden zonder een HTML-code nodig te hebben.

Verbeteringen binnen smart mail nieuwe features SharpSpring

 

Meer informatie over de nieuwe marketing automation features?

NEEM CONTACT OP